Nye indlæg

 

Tim Danielsen i VM-kvartfinale

Skrevet af Ole Rasmussen
14-08-2018
18-årige Tim Danielsen afsluttede et meget konkurrencestærkt junior-VM i Tjekkiet med en flot kvartfinale i matchplay.

Det blev dermed et af de bedste danske internationale juniorresultater på drengesiden i flere år. Allerede i påsken viste Tim takterne med en flot 3. plads i tæt kapløb med mange af konkurrenterne ved de Nordiske Mesterskaber i Sverige.

VM-deltagelsen startede ellers lidt nervøst på førstedagen for Tim hvor spillet bar lidt præg af fejl med for mange 3’ere en 4’er men sikkert fik han greb om tingene og en placering som nr. 35 blev i sidste ende forvandlet til nr. 25 i slagspilskonkurrencen og dermed var vejen banet for en matchplay-deltagelse.
Allerede første kamp så vanskelig ud. Nr. 8 var tyske Lauro Klöckener som sammen med sine holdkammerater havde vundet VM i drengenes holdkonkurrence dagen i forvejen.
Men en tæt kamp fik Tim til sidst vendt til en 5-3 sejr og dermed stod næste modstander klar. Det var en schweiziske Maxime Bugnion, som også bød på modstand i hele kampen. Den kamp faldt ud med en snæver 4-3 sejr til danskeren.
Så ventede nr. 1 og verdensmesteren fra dagen i forvejen Silvio Krauss. Hans sikre spil særligt på betonen betød desværre en 0-4 stilling allerede efter de 9 betonbaner, og det var for svært. Kampen sluttede med en 5-1 sejr til tyskeren, som også viste sin styrke ved at nå helt til finalen.
I finalen mødte han en svensker som allerede fredag satte sig selv i scene ved at komme stærkt bagfra og spille sig frem til bronze. Den bronze forædlede han til VM-guld i matchplay. Det kan vist ikke gøres meget bedre.

Netop svenskerne var træningspartnere for Tim og både han og landstræner Karsten Nørskov kunne nyde godt af input og holdlederbistand fra hinsidan.

På pigesiden var det tjekkiske Alena Dolezelova som vandt guld i slagspil foran tyske Sarah Schumacher mens hendes holdkammerat Monika Minarikova tog guldet i matchplay over russesren Yulia Kyrotina. Minarikova blev desuden treer i slagspil.

Holdverdensmestre blev hos drengene Tyskland, mens Tjekkiet tog titlen hos pigerne.
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484