Nye indlæg

 

Flot anerkendelse af to minigolf-ildsjæle

24-01-2019
To medlemmer af vores minigolf-familie er blevet indstillet til en pokal for deres ihærdige indsats og store arbejde med at få etableret en minigolfbane og -klub i Taastrup.

Hvis man i løbet af de seneste års tid har bevæget sig lidt rundt i minigolf-Danmark, og især i det østlige Danmark, så er man nok stødt på Ole og Marianne på sin vej, da de begge har været utrolig engageret i klubarbejde, baneetablering, lokalunionen og hovedunionen. De har begge deltaget på flere stævner, de har været med til at afholde sjællandsmesterskaberne på deres baner i TIK i efteråret, deltaget på repræsentantskabsmøder og organisationsmøder, og så er Ole sågar trådt ind som næstformand i SMgU og suppleant i unionens bestyrelse – alt dette selvom de begge først for alvor trådte ind i minigolfen i august 2016 og fik baner anlagt i sommeren 2018.
 
Der er i sandhed tale om ildsjæle, som virkelig vil minigolfen, og arbejder hårdt for at udbrede og dele den glæde, som de selv har oplevet ved minigolfen, med de lokale i Taastrup og omegn. Ole og Mariannes arbejde med at få etableret en klub og baner i Taastrup, har klubbens medlemmer nu valgt at anerkende de to ildsjæle for, ved at indstille dem til en pokal ved TIKs årlige pokalfest, hvor der traditionen tro, skal uddeles tre pokaler. Pokalen som medlemmerne har valgt at indstille Ole og Marianne til er Taastrup Erhvervsforenings Pokal, som uddeles til:

”En meget stor/ny aktivitets og/eller afdelingsindsats, enten det foregående år eller igennem mange år. Eller aktiviteter hvor en afdeling eller personer herfra tager aktivt del i en positiv udvikling af folkeoplysningen og samfundets liv.”

I medlemmernes indstilling af klubbens ildsjæle lyder:

”Vi indstiller Ole Vang Ipsen samt hans kone Marianne, for en ukuelig indsats igennem flere år for at få Minigolf som aktivitet på landkortet i Taastrup. Ole og hans kone Marianne har været primus motor i projektet, og selv om man undervejs i projektet så store jordbunker komme og gå, lige der hvor banerne var tiltænkt at skulle ligge, fik det ikke Ole og Marianne til at tabe modet. Resultatet er, at i dag står en flot ny 18 hullers bane, og en klub som pt. har 42 medlemmer. En helt ny afdeling i TIK har set dagens lys.”

Foruden Ole og Marianne, er der yderligere tre nominerede til pokalen, så det bliver spændende at se, hvordan det går, når pokalfesten og uddelingen finder sted på lørdag den 26. januar – uanset hvad, så er vi i hvert fald utrolig stolte og glade for at have så positive forbilleder og frivillige i vores klubber, samt fantastiske medlemmer, som husker at anerkende de frivilliges indsats.
 
Super flot nominering, TIK - og stort tillykke til Ole og Marianne!
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484