Nye indlæg

 

En markant skikkelse takker af efter ikke mindre end 40 år som aktivt medlem af Fyns Minigolf Union

18-02-2019
Torsdag, den 14. februar, var en speciel dag. Ikke alene for Teddy, men også for hans kollegaer i bestyrelsen i Fyns Minigolf Union (FMgU). Teddy havde nemlig meddelt, at han i år ikke genopstillede som formand for den union, han med god grund omtaler som ”sit barn” efter 40 aktive år. Kollega Anders Grønnegaard fortæller forud for generalforsamlingen, at det bliver meget specielt, at Teddy træder tilbage efter 40 år som aktiv i FMgU. Anders har selv været med i de 20, og fortæller at Teddy om nogen har været med til at sætte sit præg på fynsk minigolf. Det er på meget kort tid blevet tydeligt for mig, at det tegner sig helt umuligt ikke at lade en tanke falde på Teddy, når der bliver snakket minigolf på Fyn. Teddy er nemlig en af de ildsjæle, som virkelig har tabt sit hjerte til sporten – og som han selv siger: ”så skal jeg sgu nok bæres ud fra banen, den dag tiden kommer for mig”.

Vi skal helt tilbage til 1973, for at finde starten på denne glæde og begejstring for sporten. En glæde og begejstring, der startede lidt tilfældigt, da han boede ved siden af banerne i Gelsted, hvor Odensedrengene fra OMC yndede at træne, når deres baner i Odense Tivoli var optaget. Der gik ikke lang tid, før Teddy blev medlem i OMC, og dernæst var med til at starte klubben i Gelsted op.

Teddys store betydning for minigolfen og i særdeleshed minigolf på Fyn kommer også til udtryk gennem hans mangeårige virke på forskellige poster i Fyns Minigolf Union, og i bestyrelsen hjemme i klubben i Gelsted. Men som Teddy siger: ”alderen kan jeg ikke løbe fra”, så det er en særdeles handlekraftig og erfaren herre, som fra den kommende sæson overlader sin post som formand i FMgU til Karsten Nørskov for at hellige sin tid til arbejdet i hjerteklubben Gelsted. Der er ingen tvivl om, at Teddy vil blive savnet, og det blev modtaget med stor glæde, at Teddy fortsat vil følge ”sit barn” fra sidelinjen, og mon ikke, at et par af de nye ildsjæle med god grund også vil søge hans råd i fremtiden.

Men hvorfor bliver en voksen mand på nu 68 somre så ved med at spille minigolf? Jo, Teddys svar er klart: ”Det sociale og kammeratlige fællesskab vi har både i klubben og på landsplan, det kan bare noget”, og flosklen om, at minigolf er en sport for alle, kan Teddy ligeledes understøtte: ”Jeg er lidt handicappet med dårlig ryg og ben, men det har aldrig været i problem i denne sport, og jeg er blevet accepteret og spiller på lige fod med dem alle. Så derfor kan man netop sige, at det er sporten for hele familien uanset alder og diverse handicaps”.

Der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe ildsjæl, der i torsdags har overladt sit arbejde med Fyns Unionen. Vi fra DMgU er meget glade for, at du fortsat vil berige os og de nye ansigter i FMgU med din store viden, dit engagement og dine erfaringer.
Et STORT TAK, skal lyde for dine 40 års trofaste arbejde i Fyns Minigolf Union.
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484