Nye indlæg

 

God stemning og flot spil ved Danish Super 9

12-03-2019
Med hele 64 deltagere var der lagt op til god stemning og masser af god minigolf ved Minigolfklubben Putter Team Odenses nye stævne ”Danish Super 9” – og det slog bestemt ikke fejl. Både lørdagens og søndagens konkurrence, samt de foregående dages træning, vidnede om lysten til at være med og om at konkurrere.
 
I det nye stævne var der i forhold til tidligere års Danish Matchplay introduceret en C-række, som var meget populært, hvilket også kunne ses på den store tilslutning. Der var ligeledes inbudt til en holdkonkurrence med 11 tilmeldte hold var der også rigtig god tilslutning her.

I alle rækkerne viste hjemmebanespillerne sig stærkest og tog sig derfor også af alle 1. pladserne, men konkurrencen var bestemt til stede, og undervejs var der flere forskellige spillere og hold fra øvrige klubber, som markerede sig i front, og derfor var intet afgjort før den sidste runde.

En spændende og godt spillet A-række
I A-rækken var der god konkurrence omkring de eftertragtede podiepladser. Her trådte Vincent Huus i den grad i karakter til sidst, og viste med de 2 afsluttende runder på henholdsvis 19 og 18 slag, at han brændte for at få sit navn på pokalen som den første. Undervejs havde der også været føringer til Leif Meitilberg, Odense Minigolf Club og svenske Fredrik Wahlin fra Olofströms BGK, men alene med den imponerende runde på 18 i finalen manifesterede Vincent Huus sin suverænitet på banerne og konkurrenterne kunne derfor ikke hamle op med den modstand. Andenpladsen gik til en anden af Putter Team Odenses spillere, Lasse Rasmussen, som måtte ud i et omspil med tyske Kris Stille fra Niendorfer MC for at sætte sig på andenpladsen. Nr. 4 og 5 måtte også i omspil om præmierne. Her vandt Leif Meitilberg og John Hansen fra Gelsted. Der var 6 præmier i alle rækkerne og derfor måtte 3 mand også i omspil om 6. pladsen. Den gik til Lars Rosenquist, Putter Team Odense.

B-rækken med god kamp
Også i B-rækken var der spænding og kamp om pladserne.
Kenneth Malm fra Gladsaxe kom godt fra start, men måtte med en runde på 32 slag se sig overhalet af Putter Teams Carsten Hansen, som med flot spil hele søndagen blev en sikker vinder af rækken. Omspil måtte der til om 3. pladsen. Her gik sejren til den meget rutinerede Leif Bæk fra Roslev, der slog Silkeborgs unge talent, Jeppe Vitten Jensen. De to næste placeringer gik til de to tyske spillere, Jennifer Buchholz og Ralph Brandt.

Overlegen vinder i C-rækken
C-rækken viste sig fra start at blive domineret af Putter Teams Odenses Michael Peterhänsel, der viste sig at blive en meget overlegen vinder af rækken. Det blev han foran to af klubbens nyere og fremadstormende spillere, Kaj Bruhn og Birte Bruhn, som med flotte runder undervejs var med til at sætte deres præg på rækken, hvor placeringerne også skiftede meget undervejs. På de efterfølgende placeringer var det den gamle garde fra Gelsted som viste, at de bestemt kan endnu. Her var det Lars Jakobsen, Conny Jakobsen og Teddy Nielsen, som satte sig på de sidste præmier.

Favoritter tog holdsejren
Det skal ingen hemmelighed være at Putter Team Odenses stærke hjemmehold med Kim Christiansen, Lars Rosenquist og Vincent Huus var favoritter i holdkonkurrencen. Men undervejs bød særligt Niendorfer MC og Odense Minigolf Club op til dans, og derfor var der langt hen ad vejen spænding om 1. pladsen. Den tog Putter Team sig dog af, ikke mindst grundet en afsluttende holdrunde 60 slag, altså 20 slag i gennemsnit. Meget imponerende. Nr. 2 blev Niendorfer MC med Alexander Mrohs, Kris Stille og Florian Wietz mens Odense Minigolf Club med Leif Meitilberg, Simon Junker og Morten Rasmussen tog 3. pladsen.
 
                                                                                                            /Ole Rasmussen
 
 
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484