Nye indlæg

 

Landsholdstruppen til VM i Kina er udtaget

18-06-2019
I weekenden op til pinsen havde bruttotruppen til landsholdet sin sidste samling, inden landstræner Morten Rasmussen ville sætte navn på de danske spillere, som skal udgøre hans trup og repræsentere de danske farver ved dette års VM i Kina. Under samlingen arbejdede spillerne, foruden det spiltekniske, også med både det fysiske og mentale aspekt ved minigolfspillet, herunder det være en del af en trup, hvor alle har roller og naturligvis at kunne præstere under pres. Efter samlingen kunne Morten videregive det glade budskab til otte spillere, at de skulle repræsentere Danmark til VM i Kina. Det er disse otte navne vi med stolthed kan løfte sløret for herunder:

Lars Rosenquist (Putter Team Odense), Vincent Huus (Putter Team Odense), Simon Junker (Odense Minigolf Club), Leif Meitilberg (Odense Minigolf Club), Allan Schwab (Odense Minigolf Club), Jannick Skov (Gladsaxe Minigolf Klub), Tim Danielsen (Gladsaxe Minigolf Klub) og Pia P. M. Madsen (Minigolf Klub Aarhus)

Foruden de otte spillere, har landstræneren også sat navn på de banespecifikke ledere, som skal støtte op om landstræneren og spillerne under slutrunden i Kina:

Frederik Wallin, der er svensk seniorlandsholdsspiller og individuel europamester, skal være ansvarlig holdleder på banetypen filt.
Florian Wietz og Kris Stille (begge Niendorf MC i Hamborg), der har mange års erfaring i en af verdens bedste ligaer, samt tidligere holdleder erfaring fra både Sverige og Tyskland, skal være ansvarlige holdledere for banetypen beton.

Landstræner Morten Rasmussen udtaler: ”Jeg føler, at vi har fået sammensat et rigtig stærkt og harmonisk hold frem mod VM i Kina. Det er vigtigt for mig, ikke at fremhæve nogle spillere frem for andre, da vi går ind til opgaven i Kina som et team og en samlet enhed, med et mål om at kunne hjælpe hinanden til at præstere bedst muligt. Hertil føler jeg mig også tryg med det holdleder team, som er blevet samlet omkring spillerne, da jeg er overbevist om, at de, med deres store internationale erfaring, vil kunne give vores danske spillere de bedste og mest optimale betingelser for at lykkes i Kina.”.

Vi vil fra DMgUs side gerne ønske de otte spillere et stort tillykke med deres flotte VM udtagelse. Vi ser frem til at følge det arbejde, der for spillerne og lederne omkring holdet, for alvor er startet nu, i kampen om at blive klar til at repræsentere Danmark på bedste vi i Kina.
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484