Nye indlæg

 

Nye retningslinjer for minigolfen 07.12.20

07-12-2020
I forlængelse af dagens pressemøde præsenterede myndighederne en række stramninger og forlængelser af de nuværende retningslinjer, som følge af den store stigning i smittetilfælde i Danmark.
Konkret betyder de stramninger, der er præsenteret i dag, følgende for vores sport:

Har Jeres klub spillested i én af de 38 særligt berørte kommuner, der er nævnt nedenfor, så er I berørte af kravet om nedlukning af idræts- og aktivitetstilbud, og skal derfor lukke ned for AL TRÆNING fra og med onsdag den 9. december og frem til og med søndag den 3. januar 2021, ligesom idrætsfaciliteten skal holdes lukket for adgang generelt.
Ovenstående gælder for kommunerne: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Tårbæk, Odense, Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Tårnby, Vallensbæk, Vordingborg og Aarhus.

Retningslinjerne vedrørende brug af mundbind og forsamlingsforbuddet på de maximalt 10 personer er forlænget til og med den 28. februar 2021.
Det betyder, at de klubber, der er fritaget af ovenstående og fortsat kan spille, fortsat skal organisere sig efter retningslinjerne for brug af mundbind og max 10 personer. Derudover betyder det, for klubber i de 38 særligt berørte kommuner, at får de grønt lys for åbning af idrætsfaciliteter igen den 3/1, så er retningslinjerne vedrørende brug af mundbind og 10 personers forsamlingsforbud ligeledes gældende. I første omgang frem til og med den 28. februar.

Sundhedsmyndighederne opfordrer KLART og TYDELIGT til, at personer, der er bosiddende i én af de 38 særligt ramte kommuner, IKKE søger til en anden by, der ikke er berørt af særlige restriktioner, for at genoptage aktiviteter.
Denne opfordring tager Dansk Minigolf Union meget alvorligt, hvorfor vi KRAFTIGT opfordrer til, at spillere fra de 38 særligt berørte kommuner IKKE rejser til andre kommuner og klubber, som fortsat kan holde deres facilitet åben. På den måde, kan vi tage ansvar og hjælpe med at passe godt på hinanden.

Vi er, ligesom Jer, meget berørte og bevidste om, at disse stramninger kommer til at ramme en stor del af vores medlemmer, men vi håber og tror på alles forståelse, og at vi fortsat passer på hinanden i en svær tid.

Skulle I sidde med spørgsmål til ovennævnte er I velkomne til at kontakte formand Leif Meitilberg på formand@minigolf.dk eller 2383 2421 eller konsulent Marianne Pedersen på konsulent@minigolf.dk eller 2020 3484.

/Bestyrelsen, Dansk Minigolf Union

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484