Nye indlæg

 

Nye retningslinjer for minigolfen 10.12.20

10-12-2020
I forlængelse af dagens pressemøde udvider myndighederne de stramninger og retningslinjer, som i første omgang berørte 38 kommuner, således det nu gælder for 69 af landets kommuner.
Konkret betyder de stramninger, der er præsenteret i dag, følgende for vores sport:

Har Jeres klub spillested i én af de 31 nye særligt berørte kommuner, der er nævnt nedenfor, så er I berørte af den nedlukning af idræts- og aktivitetstilbud, der er gældende fra fredag den 11/12 til og med søndag den 3/1. Det betyder at AL TRÆNING og åbning af idrætsfaciliteter i de berørte kommuner er FORBUDT og medfører bødestraf.
Disse retningslinjer gælder nu også for: ALLE kommuner i både Region Sjælland og Region Midtjylland, samt Aalborg, Fredericia, Vejle og Middelfart.

Foruden ovennævnte er følgende kommuner allerede omfattet nedlukning fra onsdag den 9/12: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Tårbæk, Odense, Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Tårnby, Vallensbæk, Vordingborg og Aarhus.

Retningslinjerne vedrørende brug af mundbind og forsamlingsforbuddet på de maximalt 10 personer er forlænget til og med den 28. februar.
Det betyder, at de klubber, der er fritaget af ovenstående og fortsat kan spille, fortsat skal organisere sig efter retningslinjerne for brug af mundbind og max 10 personer. Derudover betyder det, for klubber i de 38 særligt berørte kommuner, at får de grønt lys for åbning af idrætsfaciliteter igen den 3/1, så er retningslinjerne vedrørende brug af mundbind og 10 personers forsamlingsforbud ligeledes gældende. I første omgang frem til og med den 28. februar.

Der opfordres KLART og TYDELIGT fra sundhedsmyndighederne til, at man IKKE, hvis man er bosiddende i én af de 38 særligt ramte kommuner, søger til en anden klub, der ligger i en kommune, der IKKE er berørt af de særlige restriktionerne, for at spille. Dette for at undgå at man tager smitten med på tværs af kommunegrænser.
Denne opfordring tager Dansk Minigolf Union meget bogstaveligt, hvorfor vi KRAFTIGT opfordrer til, at spillere fra de 38 særligt berørte kommuner IKKE rejser til andre kommuner og klubber, som fortsat kan holde deres facilitet åbent. På den måde, kan vi tage ansvar og hjælpe med at passe godt på hinanden.

Vi er, ligesom Jer, meget berørte og bevidste om, at disse stramninger kommer til at ramme en stor del af vores medlemmer, men vi håber og tror på alles forståelse, og at vi fortsat passer på hinanden i en svær tid.

Skulle I sidde med spørgsmål til ovennævnte er I velkomne til at kontakte formand Leif Meitilberg på formand@minigolf.dk eller 2383 2421 eller konsulent Marianne Pedersen på konsulent@minigolf.dk eller 2020 3484
 
/Bestyrelsen, Dansk Minigolf Union

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484