Nye indlæg

 

Vores udviklingskonsulent går på barsel – byd velkommen til vores barselsvikar Elisabeth

19-11-2021
Som en del af Jer ved, så er vores udviklingskonsulent Marianne i lykkelige omstændigheder. I den forbindelse har vi ansat en barselsvikar, der hedder Elisabeth Poulsen, på deltid frem til og med august. Elisabeths første møde med organisationen vil være i forbindelse med Dansk Minigolf Unions årlige Organisationsmøde, der afholdes på søndag den 21. november i Odense.

Da Elisabeth er ansat på deltid, vil hendes primære opgave være at varetage opstartsarbejdet med den nye strategiaftale, samt naturligvis være behjælpelig med at finde svar på evt. spørgsmål, der måtte komme ind fra vores klubber.

Elisabeth vil fra på søndag overtage konsulentcomputeren, telefonen, samt Facebookprofilen ”Udviklingskonsulent Dmgu”. Det betyder i praksis, at alle henvendelser til ovenstående platforme, herunder mailen: konsulent@minigolf.dk eller telefon: 20 20 34 84 fra og med på søndag kl. 16.00 vil blive besvaret af Elisabeth.

Skulle I have spørgsmål til ovenstående, så er I velkomne til at kontakte formand Leif Meitilberg på formand@minigolf.dk.

/Bestyrelsen, Dansk Minigolf Union

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484