Nye indlæg

 

Danmarksmesterskaberne på filt satte udendørssæsonen i gang

02-05-2022
Hele 49 spillere kom til Odense for at spille med ved DM d. 30. april-1.maj. De mange deltagere kom lige fra Randers til Rønne, men også Als, Fyn og København og Østerlars. Det betød at, DM satte gang i de bedste danske minigolfspillere på et par solrige forårsdage på havnen i Odense, hvor Putter Team Odense har sine 18 udfordrende filtbaner.

For mange spillere var det lige som at komme på græs igen, og de fik lov at blomstre efter en lang indendørs sæson med lidt eller for nogle meget minigolf. Mange skulle dog lige finde rytmen igen, men nogle dages træning var med til at banke den værste rust af.
Andre spillere, særlige de lokale fynske, havde dog benyttet tiden siden påske hvor banerne stod klar til spil, og det var tydeligt at retning, tempo og spillevarianter sad mere i skabet.

Det var flot vejr hele weekenden, men morgenkulden fik deltagerne også at mærke, så det gjaldt om at sørge for den varme beklædning og gode opvarmning af både boldene og kroppen.

At en hjemmebane har betydning, viste flere af resultaterne, men sådan skal det vel også være. Der var DM-guld til Putter Team Odenses 1. hold, som ikke var til at slå i lørdagens 4 runder.

DM-guld var der også i damerækken til Birte Bruhn, og i minijunior til Line Rye Rahbek og der var guld til Vincent Huus i seniorherrerækken.

For Vincent Huus var det også en magtdemonstration. For det er hans 3. danske mesterskab ud af 3 mulige forsøg på den hjemmebane, som han behersker bedst. Både i 2015, 2018 og så i 2022 har han sat sig på DM og ubestridt været bedste spiller på banerne.

Et andet DM-guld, som også skal fremhæves, gik i mixrækken til sidste års samlede vindere Karsten Nørskov og Birte Bruhn, og de har nok sat næsen op efter igen at snuppe den samlede sejr.

Allerførst skal de og alle andre spillere igennem 3 DM’er og næste kampscene er helt ny, idet at Faxe Ladeplads lægger baner til MOS-delen af DM den 11.-12. juni.
Samtlige resultater fra weekendens DM kan ses her: http://asp.minigolf.dk/resultater/22/DanskeMesterskaber2022Filt/result.htm

Skrevet af Ole Rasmussen

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484